Går du med en drøm om at få gang i den egen hjemmeside, så er du kommet til det helt rigtige sted. Det er slet ikke så svært som mange får det til at lyde, men der er en række ting, som du bør tænke over inden du går i gang. En af de ting, som du skal overveje, er selvfølgelig hvad hjemmesiden skal indeholde og om du har brug for mere end bare et domæne. Et domæne er den lokation på internettet, som du kan findes på. Det kan direkte oversættes til at være din adresse på internettet. Det er denne som dine besøgende skal klikke på for at finde dig. Det kan være fx. altomwebhosting.dk.

 

Når du skal vælge hvilken webhosting, som du vil bruge, skal du tænke over hvor meget trafikplads du bliver tilbudt. Trafik og muligheden for meget trafik er nemlig essentiel for at have en succesfuld hjemmeside. Der er ikke noget værre end at have skabt sig en rigtig flot og stor hjemmeside og være klar til at modtage de mange kunder, men når du så starter på marketing, så går din side ned pga. presset fra de mange besøgende. Nogle udbydere kan give dig ubegrænset trafik, hvor andre sætter grænser for hvor mange besøgende du skal have. Forventer du rigtigt mange besøgende, kan det være en fordel at snakke med support teamet hos din webhosting.

 

Men en hjemmeside er meget mere end bare en destination hvor folk kan finde dig. Der er mange ting, som du bør overveje inden du starter, for at kunne komme aller bedst fra start og få den bedste service allerede fra begyndelsen af.

 

Webhotel eller ej?

Skal du bruge hjemmesiden til at drive virksomhed, er det fx. en fordel af at have sine egne email konti. Det virker langt mere professionelt at kunne tilknytte e-mails til sit domæne, fremfor at gøre med en Gmail konti. E-mails er en ud af mange fordele, som du har, hvis du vælger at købe dit eget webhotel. Et webhotel er en reserveret plads på din webhostings servere, hvor du kan opbevare alle dine filer, oprette e-mail konti og meget meget mere.

 

For nogle er det unødvendigt at have et webhotel. Det er folk som har sin hjemmeside designet og kørende over et tredje part system. Det kan fx. være CMS systemet Shopify eller hvis du har valgt at tage brug af populære tjenester som Wix. Steder som disse tilbyder dig en platform, hvor du nemt kan bygge en hjemmeside ved hjælp af drag and drop. Det koster typisk et lille beløb og så tilbyder de et sted, hvor du kan bygge din hjemmeside og opbevare alle dine filer. Så skal du bare købe et domæne, som du kan viderestille din hjemmeside til. Når det er sagt, så har du langt flere muligheder, hvis du vælger at købe et webhotel. Du kan finde mange gode tilbud på webhosting på  findwebhosting.dk