Hvis du har svært ved at holde styr på din hund, så se med her. Hvis du bor i Århus eller omegn, kan du købe dig til en personlig hundetræner. Den personlige hundetræner vil hjælpe dig med at ændre din hunds adfærd på en hensigtsmæssig måde. Hunde gør ikke uhensigtsmæssige ting, for at være uhensigtsmæssige. De gør, hvad de tænker, der er bedst i situationen.

Du og din bedste ven, kan få stor glæde af hinanden.

Det er tid til at sikre, at du og din bedste ven, får noget godt ud af hinanden. En træning i at ændre din hunds adfærd giver grobund for, at du og hunden får stor glæde af hinanden. Mangel på lydighed fra hunden, vil ofte medføre store frustrationer fra ejeren. De frustrationer går ofte ud over hunden. Det er derfor både dig og din bedste ven, som kan få stor glæde af en effektiv og god hundetræning i Århus.

Guide din hund ved at give den bedre alternativer

Hunde gør, hvad de tænker, der er bedst i situationen. Du kan ved hjælp af guidning fra din personlige hundetræner få hjælp til at ændre din hunds adfærd. Det gøres bl.a. ved at give hunden belønninger såsom godbidder på gåturen, så hunden ikke trækker afsted med dig. Det kan også være en guidning i at træne din hund på den måde, at den ved, at der altid er godbidder til den, hvis den ligger pænt i hundekurven, og venter mens der spises mad ved bordet. På den måde lærer hunden, at det bedste for den at gøre, er at vente, for så får den godbidder i stedet for at den tigger ved bordet.

Nemt for dig i en presset hverdag

Ofte fungerer hundetræning på den måde, at man møder op på et hold 1-2 gange om ugen. Det kan være svært at få til at passe ind i en hverdag som nogle gange kan være hektisk. Hvis du f.eks. har et arbejde, hvor du kan opleve skiftende arbejdstider, arbejder i skiftehold eller nogle gange har overarbejde, så kan hundetræning på hold, være svært for dig at få til at hænge sammen. Den personlige hundetræner tilbyder at møde op på din adresse. På den måde bliver sessionerne nemme for dig. Den personlige hundetræner tilbyder også mulighed for coaching undervejs på den måde, at du kan sende en mail, og så vil han kontakte dig telefonisk hurtigst muligt.