Ens kæledyr er aldrig bare kæledyr – de er familiemedlemmer! Én af de vigtigste elementer hos dyreklinikken i Århus er, at andres kæledyr skal behandles som var det klinikpersonalets egne. Der skal erfaring til for at dyr af alle slags kan føle sig trygge og i sikre hænder, når de kigger ud af transportkassen og ser fuldstændig fremmede omgivelser i deres dyrehospital. Der findes mange forskellige dyreklinikker på tværs af landet, nogle af disse har specialiseret sig indenfor bestemte dyrearter eller sygdomme, hvorimod andre, som dét i Århus, kan behandle alle slags kæledyr lige fra børnenes marsvin til store hunde.

Det er vigtigt, at der udover dyrlægerne er noget personale på et dyrehospital, der kan modtage dyrene når de kommer ind på klinikken, disse bør være smilende og åbne, således at dyrene kan føle sig trygge og ikke blive stressende. Står man i dén situation, at ens kæledyr skal igennem en operation eller på anden måde blive som overnattende gæster i dyreklinikken, er det derudover også vigtigt, at plejepersonalet formår at skabe et tillidsbånd til dyret og samtidig har den nødvendige viden for at kunne se om der er en forbedring eller en forværring i behandlingen på dyrehospitalet.

På et dyrehospital i Århus kan dyrene få den rette behandling.

Det eneste, der kræves for at ens dyr har det godt er opmærksomhed, kærlighed og pleje, man bør derfor være opmærksom på, om ens kæledyr er af en race, der ofte løber ind i problemer, hvis dette sker skal de straks på et dyrehospital i Århus. Ud over en lang række af forskellige behandlinger og sundhedstjek kan et dyrehospital også tilbyde andre services som f.eks. at sørge for, at man som dyreejer får informationer omkring forskellige typer dyrefoder, legetøj og aktiviteter, som ens dyr kan have godt af i længden. Hvis man er i tvivl om, hvilket dyrehospital man skal besøge, hvis man bor i Århus eller omegn kan man følge dette link og se mere om, hvad dette dyrehospital kan tilbyde ens dyr, www.aabyhoejdyreklinik.dk/. Man kan også tage kontakt omkring informationer angående generel pleje af ens kæledyr.