På mange måder er det ikke fair at sammenligne et webbureau fra udlandet og et webbureau i landet, men det kan være ret sjovt alligevel

Kulturelle forskelle kommer også til udtryk på webbureau

Hvis man har arbejdet med noget i mange år så kan det være godt at komme ud og få lidt erfaring under vingerne og prøve nogle grænser af og det kan man gøre ved at besøge en organisation i udlandet. Det kunne hænde, at man altid har siddet bag sin store computer på et webbureau og altid har tænkt, at alle i hele verden gør præcist det samme som dig. Men så bliver du inviteret med til et møde og til dette møde får du at vide, at I skal besøge et andet webbureau et sted i udlandet du aldrig har hørt om. Du undrer dig hvorfor det lige er dig, der skal med og besøge dette eksotiske webbureau, men senere overhører du dine kollegaer snakke om hvorfor valget faldt på netop dig. Grunden er simpelthen, at de mener, at du skal have noget luftforandring fra det her webbureau hvor du altid har arbejdet.

www-1271864_960_720

På studietur til webbureau i udlandet

Det er første gang du kommer i lufthavnen og det er første gang, at du skal med et tog, det har du aldrig prøvet før. Alt er anderledes i udlandet og du er meget spændt på at se om det webbureau I skal besøge også er så meget anderledes som alt andet ved dette store udland. I ankommer og så snart I kommer til dette webbureau kan du føle forskellene. Du mærker hvordan gulvet her på dette webbureau er lidt glattere og hvordan folk har andre computere. Du er helt mundlam for du har aldrig set sådan et webbureau før. Du forlader gruppen uden, at nogen som helst lægger mærke til det og godt for det for nu skal du ud og udfordre denne webbureau verden, som er helt ukendt for dig. Du spørger en person, som slet ikke taler dit sprog og du fortæller ham, at du også arbejder på et webbureau. han virker jævnt uinteresseret og du spørger ham om hvilket system I bruger til at lave grafiske ting på dette webbureau. Han siger et eller andet navn og du forstår intet og går ud fra, at det er fordi, at I ikke taler samme sprog, selvom I begge arbejder på et webbureau.