Det er ikke altid nok at lave et flot udstillingsvindue der tiltrækker masser af kunder. Afhængigt at din butiks beliggenhed i forhold til solens stråler, så kan dine udstillede varer hurtigt blive falmede, og dermed blive mindre attraktive for dine potentielle kunder. Hvem har ikke måtte udskifte de udstillede varer i vinduet, lang tid før det ellers var planlagt pga. solens ødelæggende stråler.

Løsningen på dette problem er lige til. Når man sætter en UV film fra SHELTEX på vinduerne, opnår du masser af fordele. Med solafskærmning vil falmningen stort set stoppe, og ikke nok med det, UV filmen på vinduerne afviser optil 90% af solens varme og skadelige infrarøde stråler. Filmen dæmper ligeledes en del af det synlige skarpe lys der kommer når solen står lige på butiksvinduet. Dette betyder, at din udstilling bliver endnu mere attraktiv for dine kunder, lyset i butikken vil blive meget bedre, og samtidigt nedsætter filmen på vinduerne indfaldet af IR-stråler betydeligt. Alt i alt vil denne film betyde, at din butik vil være sikret mod mange kedelige udfordringer med bl.a. solafskærmning.

 

Solafskærmningen har mange flere funktioner end blot at forhindre falmede varer i butikken

 

Hvilken butiksejer er ikke nervøs for at hans butik bliver udsat for både indbrud, hærværk og uheld med flyvende glassplinter til følge overalt i butikken, også i, og på varerne i butikken. Sheltex’s sikkerhedsfilm og solafskærmning vil ikke kunne forhindre hærværk og uheld mm., men filmen, der er sat på dine ruder gør, at ruderne ved en evt. smadring, ikke springer, og tusindevis af splinter og stykker af vinduesglas overdækker hele butikken. UV filmen kan nemlig fås ind komponeret i en sikkerhedsfilm der både, ganske enkelt holder på glassplinter og glasstykker, så det ikke drøner rundt i lokalet, samtidigt med at man beskytter ens varer mod at falme.

 

Sikkerhedsfilmen er garant for, at personer hverken på den ene eller anden side af ruden kommer til skade hvis ruden springer. Årsagen til at ruden springer kan være mange, og det behøver ikke at være afledt af direkte påvirkning, som f.eks. hærværk. En hændelse et stykke væk fra butikken, kan også være årsag til at ruden springer, trykbølge som opstår pga. en eksplosion eller andet der forårsager en større trykbølge, kan betyde at ruden springer. Når man kan få en film der samtidigt forhindrer ens varer i af falme, beskytter mod de farlige infrarøde stråler og beskytter hvis ruden går i stykker – ja så er man maksimalt sikret med solafskærmning. Alle produkter er sikkerhedstestet, og sikkerhedsgodkendt af alle relevante myndigheder. Sikkerhedsfilmen er ligeledes godkendt til glasfacader ud mod offentlig vej og filmen er fuldstændig klar og transparent og sikrer dig op til 10 års garanti mod dårlig vedhæftning, demetallisering og afskalning! Klik her for at læse mere.